1-3 dages levering / 365 dages retur / Fragt fast pris 62,50 kr.

Become part of the community in

Quilters Club

And get 3 beautiful patterns EVERY month, 20% discount on the entire webshop
+ additional offers and benefits

Quilters Club is not just access to free patterns and a 20% discount on the webshop, it’s much more…

  • Access to the closed Facebook group
  • Teaching
  • Inspiration
  • Personal help and sparring
  • Question time

So all in all, the club is like being on a course, where you have the opportunity to get help and inspiration on an ongoing basis. You are my student, and all the members are your teammates in the huge community that arises between students.

Annual membership

$269,99 / €269,99 per year

Get one month free, save $24,99 / €24,99

Monthly membership

$24,99 / €24,99 per month

Hear more and hear what members are saying

Watch the video and hear more about the Quilters Club and hear directly from the members what they think about being a member.

“Quilt My Design er meget mere end en patchworkforretning. Linette er mega kreativ, og laver ting, du ikke ser andre steder. Syvejledningen, der følger med mønstrene, er nemme at følge, og stofferne er virkelig flot sammensat. Efter at have syet den første af Linettes ting, har jeg aldrig haft lyst til at lave andet patchwork. Det er bare så perfekt og gennemført ned til mindste detalje.”

– Betty

“Jeg nyder Linettes projekter. De er lette at gå til med altid god vejledning. Hvis der er problemer med at sy projektet, er der altid hjælp at hente. Det er en oplevelse at sy det, Linette designer. Alt går op i en højere enhed, når man kombinerer de skønne unikke mønstre med de smukke stoffer. Med hilsen fra en af Linettes følgere”

– Vibeke

“Linette er en meget kreativ, dygtig og inspirerende underviser, og jeg har lært virkelig meget ved at deltage i hendes kurser. Der er altid mange forskellige teknikker i de forskellige projekter, og det gør det spændende og udfordrende at lave disse håndarbejder. Linette har sin helt egen stil, og det gør alle hendes ting helt unikke. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med de nye projekter i de skønne nye stoffer.”

– Helle H