Skip to main content
Bliv en del af fællesskabet i

Quilters Club

Se videoen og hør mere om Quilters Club

Som medlem får du

3 gratis mønstre hver måned

20% rabat på hele shoppen

Yderligere tilbud og fordele

Quilters Club er ikke kun adgang til gratis mønstre og 20% rabat, det er meget mere…

  • Adgang til lukket Facebook-gruppe
  • Undervisning
  • Inspiration
  • Personlig hjælp og sparring
  • Spørgetime

Så alt i alt er klubben som at være på kursus, hvor du har mulighed for at få hjælp og inspiration løbende. Du er min kursist, og alle medlemmerne er dine holdkammerater med det kæmpe fællesskab, som opstår imellem kursister.

Medlemmerne siger

“Quilt My Design er meget mere end en patchworkforretning. Linette er mega kreativ, og laver ting, du ikke ser andre steder. Syvejledningen, der følger med mønstrene, er nemme at følge, og stofferne er virkelig flot sammensat. Efter at have syet den første af Linettes ting, har jeg aldrig haft lyst til at lave andet patchwork. Det er bare så perfekt og gennemført ned til mindste detalje.”

– Betty

“Jeg nyder Linettes projekter. De er lette at gå til med altid god vejledning. Hvis der er problemer med at sy projektet, er der altid hjælp at hente. Det er en oplevelse at sy det, Linette designer. Alt går op i en højere enhed, når man kombinerer de skønne unikke mønstre med de smukke stoffer. Med hilsen fra en af Linettes følgere”

– Vibeke

“Linette er en meget kreativ, dygtig og inspirerende underviser, og jeg har lært virkelig meget ved at deltage i hendes kurser. Der er altid mange forskellige teknikker i de forskellige projekter, og det gør det spændende og udfordrende at lave disse håndarbejder. Linette har sin helt egen stil, og det gør alle hendes ting helt unikke. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med de nye projekter i de skønne nye stoffer.”

– Helle H