Hurtig levering / Fragt 62,50 kr. / Gratis fragt fra 600 kr.

FAQs

APPLIKATION

Det kan man sagtens. De små dele er sværest at applikere, så vælg evt. et mønstre, som ikke har så mange små dele. Brug evt. mønstret ”Sommer idyl”. Jeg har sat man billeder ind i mønstret, og givet nogle små fif og gode forklaringer til selve applikationen og broderiet.

Ja, det ved jeg, at der er nogle der gør. Også hvor de bukker sømrummet om, og så applikere det fast med maskinen…. Men det er ikke noget, jeg er god til, så vil helst ikke begynde at forklare en hel masse.

Jeg bruger en quiltetråd i samme farve som baggrundsstoffet, og så quiltes der helt tæt på de applikerede dele. Det får billedet til at træde frem… Hvis der er mange små dele, kan man nøjes med at quilte omkredsen af motivet og evt. lidt indeni.

Jeg bruger MasterPieces tråd, som er ekstra tyndt og stærkt til applikation, men man kan også bruge almindeligt sytråd og silketråd. Hvis man f.eks. skal applikere et blåt hus på, så skal du bruge en blå tråd, der passer til stoffet – IKKE samme farve som bundstoffet… Hvis man ikke har lige den samme blå farve tråd som stoffet har, kan man med fordel bruge en grå tråd. Bare den har samme tone (lys, mellem eller mørk) som stoffet.

Som ordet ”Needle turn” betyder ”, så er det nålen, der bukker sømrummet om”. Man klipper stof ud efter skabelonerne med ca. 3 mm sømrum. Jeg tegner billedet op på et stykke Manifold (som er skitsepapir på tegnestuer… men du kan også bruge almindeligt skitsepapir, bagepapir, plastiklommer – bare det er gennemsigtigt, så man kan se stofferne på bundstoffet igennem… (Vær opmærksom på om pennen forsvinder på papiret, eller om den kan blive siddende…) Denne tegning rier jeg fast på bundstoffet, så det ikke flytter sig, og så placerer jeg stofferne, og syr dem fast i den rækkefølge, skabelonerne har på tegningen. Stoffet fastgøres med min. 2 nåle, og så bukker man sømrummet om, inden man syr med små usynlige sting. På bagsiden ligger de lange sting… Personligt så er jeg højrehåndet, og bruger venstre tommeltot til at holde på det ombukkede sømrum, og så syr jeg vandret fra højre mod venstre. Applikationsnåle er lange nåle, men jeg mener, at det er bedre at bruge den nål, som man godt kan lide at sy med – kort eller lang…

Personligt har jeg ikke volumenvlies bagpå bundstoffet, når jeg applikerer. Jeg kan ta’ volumenvlies bagpå bundstoffet inden jeg broderer, hvis bundstoffet enten er gennemsigtigt eller tyndt/”levende”.

BOM

Ja, det kan man sagtens. Samtlige månedsblokke ligger på hjemmesiden som komplette sæt, som man kan købe, når man vil.

Fra 2021 vil månedsblokken (årets BOM) udkomme i kundeklubben som et gratis mønster, der kan printes ud hver måned. Så man tilmelder sig kundeklubben, og får den derved helt automatisk.

Hver måned kommer der 3 nye mønstre i kundeklubben til gratis download, så hvis man ved, at man gerne vil være med på årets BOM, er det med at komme med fra starten. Hvis man ikke når det fra starten, må man vente til året er omme med at købe de manglende mønstre. Disse kan da købes med rabat, hvis du stadig er med i kundeklubben.

En BOM er en månedsblok (det engelske ord Block Of the Month). Hvert år vil der blive lavet en månedsblok i form af 9-12 blokke med applikation, som man enten kan sy sammen til et stort tæppe, eller bruge billederne individuelt.

FORSENDELSE

Du vil typisk modtage dine varer i løbet af 1 uge. Jeg bestræber mig på at få alle indkommende ordrer sendt afsted hver mandag.

Alle varer indenfor Danmark vil blive sendt med GLS og du kan selv vælge om det skal være med omdeling eller til en pakkeshop. Pakker til udlandet vil blive sendt med PostNord til en pakkeshop. Alle pakker sendes med track and trace.

Det koster 62,5 DKK for pakker i Danmark, 125 DKK i hele EU og 640 DKK udenfor EU. Hvis man som dansker køber for over 600 DKK, vil man få gratis fragt.

KURSER

Jeg kommer til at få mange forskellige kurser, f.eks. applikationskursus i needle turn, broderikursus med gennemgang af de broderisting, jeg bruger i mine modeller, begynderkurser, længerevarende kurser med større projekter, kurser med montering af lynlås – ja, og kursus i forskellige syteknikker, som jeg bruger på nogle af mine modeller. Hvis jeg ”kommer til” at lave en model med en anderledes syteknik, så skal jeg nok lave kursus i det. Hvis du har et specielt ønske, så skriv endelig til mig.

ALLE kan komme på kursus, men nogle kurser vil man kunne få gratis adgang til igennem kundeklubben. Kurserne vil komme frem på hjemmesiden, så man kan tilmelde sig direkte. Så snart man har betalt, så er man tilmeldt. Alle kurser foregår på Zoom, og det er en god idé at have downloadet Zoom på din pc, inden kurset starter. Jeg sender link ud til deltagerne, hvorpå de kan tilgå kurset.

MØNSTRE

I kundeklubben vil man have adgang til at printe 3 mønstre ud hver måned. Det ene mønster bliver som et nyt BOM-projekt, og de 2 andre vil overvejende være ældre mønstre. Øvrige mønstre kan man bestille på hjemmesiden, og vil derefter få dem tilsendt fysisk med posten.

Jeg har altid et stort billede af den færdige model på forsiden. Så er der en beskrivelse af de stoffer, der er brugt, samt en grundig syvejledning fra A til Z. Nogle mønstre har desuden billeder, der viser fremgangsmåden undervejs. Der er en oversigt over de broderisting, der er brugt samt en beskrivelse af hvert enkelt broderet ting, som er på modellen. Der er en tegning i naturlig størrelse (klar til at tegne af) med numre på alle dele, som henviser til skabelonerne. Skabelonerne er tegnet med sømrum, og skal placeres på stoffets retside. Skabelonerne er IKKE tegnet spejlvendte..!!! Hvis man applikerer med en anden metode, har man altid skabelonen – også uden sømrum, da både sylinjen og klippelinjen er tegnet op på skabelonen.

OPSIGELSE

Sådan opsiger du dit abonnement fra mobil:

Sådan opsiger du dit abonnement fra computer:

SYKIT

Her på hjemmesiden vil jeg få sykits og/eller stofpakker til nogle af de større nye projekter. De vil komme til at ligge under modellen, så man kan vælge enten mønster eller sykit.

BOM-sykit indeholder samtlige mønstre og stof til forsiden af tæppet. Broderigarn er IKKE med i sykittet, men kan oftest købes separat. Dækkeservietter, kaffebrikker, dinner-for-two mm indeholder mønster og samtlige stoffer til modellen inkl. volumenvlies, bagside og lukkekant (alt efter hvordan modellen ser ud…) Tasker og punge indeholder mønster, lynlås, knapper og samtlige stoffer til modellen. Til taskerne er der stof med til at sy en hank af. Læderhanken (eller anden hank) skal købes separat…