Hurtig levering / Fragt 62,50 kr. / Gratis fragt fra 600 kr.

Hvordan quilter man noget, der er applikeret…?

Jeg bruger en quiltetråd i samme farve som baggrundsstoffet, og så quiltes der helt tæt på de applikerede dele. Det får billedet til at træde frem… Hvis der er mange små dele, kan man nøjes med at quilte omkredsen af motivet og evt. lidt indeni.

Hvilken tråd bruger man til at applikere…?

Jeg bruger MasterPieces tråd, som er ekstra tyndt og stærkt til applikation, men man kan også bruge almindeligt sytråd og silketråd. Hvis man f.eks. skal applikere et blåt hus på, så skal du bruge en blå tråd, der passer til stoffet – IKKE samme farve som bundstoffet… Hvis man ikke har lige den samme blå […]

Kan man applikere på maskine…?

Ja, det ved jeg, at der er nogle der gør. Også hvor de bukker sømrummet om, og så applikere det fast med maskinen…. Men det er ikke noget, jeg er god til, så vil helst ikke begynde at forklare en hel masse.

Kan man applikere, hvis man aldrig har prøvet det før…?

Det kan man sagtens. De små dele er sværest at applikere, så vælg evt. et mønstre, som ikke har så mange små dele. Brug evt. mønstret ”Sommer idyl”. Jeg har sat man billeder ind i mønstret, og givet nogle små fif og gode forklaringer til selve applikationen og broderiet.

Hvad er NEEDLE TURN….? Og hvordan gør man…?

Som ordet ”Needle turn” betyder ”, så er det nålen, der bukker sømrummet om”. Man klipper stof ud efter skabelonerne med ca. 3 mm sømrum. Jeg tegner billedet op på et stykke Manifold (som er skitsepapir på tegnestuer… men du kan også bruge almindeligt skitsepapir, bagepapir, plastiklommer – bare det er gennemsigtigt, så man kan […]