Jeg kender ingen, der har en så stor kreativitet som Linette

Jeg har været på næsten alle de kurser, Linette har afholdt. Spændingen var stor, næsten hver gang vi kom – hvad havde hun nu fundet på??? Vi har altid set frem til disse kurser, hvor alt var forberedt og tilrettelagt, så det var en stor fornøjelse.
Jeg kender ingen, der har en så stor kreativitet som Linette. Jeg har holdt af at lave næsten alle hendes ting – og gør det stadigvæk.

Jeg bliver så glad af at se på hendes stoffer, mens jeg syr.
Linettes nye stoffer er så eminent lavet, at de giver “liv” til de billeder man syr. Hun har f.eks. tegnet små fugle på et stk. stof, bølger el. andet på andre stoffer, små fortællinger mm på andet. Det er så god kvalitet, at det er en fornøjelse at arbejde med.
Det er nu en helt ny måde at skulle “komme på kursus” hos Linette. Men det bliver godt! – Den verden vi lever i nu, gør jo, at det ikke er muligt at samles til noget som helst. Så det bliver online – det er fremtiden!

Bare det, at man kan downloade mønstre, købe de stoffer der passer til på netbutikken, samt blive ved med at få nye input via nyhedsbrev, Facebook mm.. Det vil jeg glæde mig til!!!

Jeg ønsker Linette rigtig meget HELD OG LYKKE med de nye “projekter” og er ikke i tvivl om, at det vil blive en stor succes. Jeg glæder mig til at følge det hele, og vil deltage alt det jeg kan!”