En fantastisk lære i Linette

Jeg har kendt Linette i 10 år, det startede med at jeg så hendes mønster på kreativ messe i Fredericia, jeg syntes de var meget anderledes end det jeg tidligere havde set, og havde forsøgt mig med, nemlig at sy over pap.

Og det måtte jeg så lige se om jeg kunne finde mere om, derefter kom en julestue, så var jeg helt solgt, så har jeg siden deltage i kurser hos Linette, 2 gang om året, det har været en fantastisk rejse.

Jeg har haft en fantastisk lære i Linette, jeg oplever Linette er rigtig god til at lære fra sig, og hjælpe igen og igen, når der nu er noget der er svært eller jeg har glemt.

Linette har tegnet nogle rigtig flotte mønstre, og der er mønstre både til nybegynder og nogle der har syet i flere år, der er noget for en hver smag, og derudover syntes jeg Linette er super til at sætte farver sammen, og når jeg har haft et ønske om nogle farver, har jeg rigtig mange gange fået meget hjælp til at finde det øvrige, farver og mønstre, og se hvad der passer sammen. Og jeg har efterhånden mange gange haft et ønske om et specielt mønster, og der jeg altid kunne hente hjælp hos Linette.

Verden forandrer sig, også muligheden for at gå på kurser, muligheden for at gå på kursus hos Linette. Men nu glæder jeg mig til at ser hvad onlinekursus fra Linette byder på.