Skip to main content

En fantastisk lære i Linette

Jeg har kendt Linette i 10 år, det startede med at jeg så hendes mønster på kreativ messe i Fredericia, jeg syntes de var meget anderledes end det jeg tidligere havde set, og havde forsøgt mig med, nemlig at sy over pap.

Og det måtte jeg så lige se om jeg kunne finde mere om, derefter kom en julestue, så var jeg helt solgt, så har jeg siden deltage i kurser hos Linette, 2 gang om året, det har været en fantastisk rejse.

Jeg har haft en fantastisk lære i Linette, jeg oplever Linette er rigtig god til at lære fra sig, og hjælpe igen og igen, når der nu er noget der er svært eller jeg har glemt.

Linette har tegnet nogle rigtig flotte mønstre, og der er mønstre både til nybegynder og nogle der har syet i flere år, der er noget for en hver smag, og derudover syntes jeg Linette er super til at sætte farver sammen, og når jeg har haft et ønske om nogle farver, har jeg rigtig mange gange fået meget hjælp til at finde det øvrige, farver og mønstre, og se hvad der passer sammen. Og jeg har efterhånden mange gange haft et ønske om et specielt mønster, og der jeg altid kunne hente hjælp hos Linette.

Verden forandrer sig, også muligheden for at gå på kurser, muligheden for at gå på kursus hos Linette. Men nu glæder jeg mig til at ser hvad onlinekursus fra Linette byder på.

Britta

Hun er utrolig inspirerede

Et møde med Linette er nok det, der fik mig til at få interessen for quilt og andet inden for patchwork.
Linette har altid super gode ideer.

Samtidig er hun meget dygtig til at lære fra sig, så selv jeg forstår det.
Hun er utrolig inspirerede, med sammensætning af stoffer, som hun jo laver så flotte design af.
Ja, et møde med Linette er guld værd. Både menneskeligt og fagligt.

Helle Kamph

Quiltmydesign er en rigtig skøn butik

Quiltmydesign er en rigtig skøn butik. Jeg har altid følt mig velkommen. Linette er sød og altid klar med gode råd og inspiration.

Sussi Thaysen

Altid det bedste af det bedste

Jeg så første gang Linette på et træf for 10år siden. Jeg og en veninde besluttede os for at vi ville på hendes kursus, og det har vi nu gået på i 10 år. Det har været meget berigende, hun har en fantastisk måde at undervise på, og hun har en overskuelig måde at bygge sine mønstre op på, så man kan forstå det.

Derudover har hun et stort hjerte og overkomme mere end de fleste, hvilket er meget beundringsværdigt. De stoffer hun har brugt, har altid været det bedste af det bedste, og det kan kun blive bedre, nu hvor hun selv designet stofferne.
Jeg ser meget frem til at følge hende og fortsat lave hendes ting, både nu hvor hun underviser online, og hvis der dukker andet op. De bedste anbefalinger herfra.

Tina Thomsen

Jeg kender ingen, der har en så stor kreativitet som Linette

Jeg har været på næsten alle de kurser, Linette har afholdt. Spændingen var stor, næsten hver gang vi kom – hvad havde hun nu fundet på??? Vi har altid set frem til disse kurser, hvor alt var forberedt og tilrettelagt, så det var en stor fornøjelse.
Jeg kender ingen, der har en så stor kreativitet som Linette. Jeg har holdt af at lave næsten alle hendes ting – og gør det stadigvæk.

Jeg bliver så glad af at se på hendes stoffer, mens jeg syr.
Linettes nye stoffer er så eminent lavet, at de giver “liv” til de billeder man syr. Hun har f.eks. tegnet små fugle på et stk. stof, bølger el. andet på andre stoffer, små fortællinger mm på andet. Det er så god kvalitet, at det er en fornøjelse at arbejde med.
Det er nu en helt ny måde at skulle “komme på kursus” hos Linette. Men det bliver godt! – Den verden vi lever i nu, gør jo, at det ikke er muligt at samles til noget som helst. Så det bliver online – det er fremtiden!

Bare det, at man kan downloade mønstre, købe de stoffer der passer til på netbutikken, samt blive ved med at få nye input via nyhedsbrev, Facebook mm.. Det vil jeg glæde mig til!!!

Jeg ønsker Linette rigtig meget HELD OG LYKKE med de nye “projekter” og er ikke i tvivl om, at det vil blive en stor succes. Jeg glæder mig til at følge det hele, og vil deltage alt det jeg kan!”

Anni Østergaard

Altid mange forskellige teknikker

Linette er en meget kreativ, dygtig og inspirerende underviser, og jeg har lært virkelig meget ved at deltage i hendes kurser. Der er altid mange forskellige teknikker i de forskellige projekter, og det gør det spændende og udfordrende at lave disse håndarbejder.

Linette har sin egen stil og det gør alle hendes ting helt unikke. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med de nye projekter i de skønne nye stoffer.

Helle

Fascineret

Jeg blev for flere år tilbage fascineret af Linettes eventyrlige designs og har syet mange af hendes ting gennem årene. Der er altid udførlige opskrifter og beskrivelser med til hendes designs samt smukke stoffer i afstemte farver.

Dorte

Altid været glad for at handle ved Linette

Jeg har altid været glad for at handle ved Linette, Hun er en god underviser, og er god til at forklare, hvordan man kan sy de forskellige sting. Og med den nye undervisning er hun også god.

Lotte Juhl

Altid god vejledning

Jeg nyder dine projekter. De er lette at gå til, med altid god vejledning. Hvis der er problemer med at sy projektet, er der altid hjælp at hente.

Det er en oplevelse at sy det du designer. Alt går op i en højere enhed når man kombinerer dine skønne unikke mønstre med dine smukke stoffer.
Med hilsen fra en af dine følgere

Vibeke

Meget mere end en patchworkforretning

Quilt My Design er meget mere end en patchworkforretning. Linette er mega kreativ og laver ting du ikke ser andre steder. Syvejledningen der følger med mønstrene er nemme at følge og stofferne er virkelig flot sammensat. Efter at have syet den første af

Linettes ting, så har jeg aldrig haft lyst til at lave andet patchwork. Det er bare så perfekt og gennemført ned til mindste detalje.

Betty

Altid flotte sammensætninger af stof

Jeg har syet mange af Linettes designs. Det er altid flotte sammensætninger af stof. Jeg har tit været imponeret af, hvor mange små detaljer der er, men som kan laves med ret simple sting. Mønstre instruktioner er lette at forstå og lette at gå til. Linette er en dygtig og tålmodig underviser. Jeg ser frem til online undervisning. De bedste anbefalinger herfra.

Charlotte Eriksen

Virkelig spændende og inspirerende

Det er en fornøjelse at se, Quilt my design igen udformer nye designs og ideer. Har i ca 10 år deltaget i kurser hos Linette. Det har været virkelig spændende og inspirerende. Efter en kursusdag er man fyldt med energi og lyst til at komme i gang med projekterne. Undervisning og sykit er meget tilgængelige.

Gunhild